fredag 29 juli 2011

Rättvist

Hade förberett min gamla vagga åt Nora att sova i men se det passade inte damen. Varje gång jag försökt lägga ner henne där har hon vaknat, varje gång. Därför har hon fått sova i ligginsatsen till sin vagn fram till nu. Det har visserligen fungerat väldigt bra så det kan hända att jag förstör ett vinnande koncept idag, men då får vi helt enkelt byta tillbaka.
Jag har i vilket fall varit och köpt en Stokke sleepi säng till henne. Clara fick en sådan när hon kom till oss så varför skulle inte lillasyster också få det om det ska vara rättvist? Nu ska det monteras och sedan hoppas att lilla N kan vila lugnt i nya bädden.

tisdag 26 juli 2011

Spaning

Clara på spaning under vår tur till Skånes Djurpark häromdagen.

lördag 16 juli 2011

Lillasyster

Här är hon lilla Nora, inne på sin åttonde vecka i livet utanför!

måndag 4 juli 2011

Händerna fulla eller fria


Just som jag trodde mina händer var fria och lovorden skulle flöda över Babybjörnselen inser jag att det kanske var en förhastad slutsats, men skam den som ger sig. Får väl helt enkelt vänja lilla N vid selen korta stunder varje dag för mina händer saknar jag och det funkar inte i längden att bära, bära, bära när Clara också ska tas om hand.
Annars löper det på här. Nora är redan dryga fem veckor, hon gurglar, ger svarsleenden och är sin egen lilla fina person som jag nyfiket vill lära känna. Många är gångerna på en dag då jag måste knipa mig lite i armen för att förstå att de här flickorna är mina, våra. Att jag har två döttrar, lilla jag.