fredag 13 augusti 2010

Dålig mor...

Anders tog BVC-besöket idag. De har inte mer än hunnit utanför dörren så ångrar jag att jag inte följde med. Vad är det för en dålig mor som inte är närvarande vid sitt barns 1-årskontroll? Försöker trösta mig själv med att jag var uppe x antal ggr inatt med lilla fröken och att jag inte tycker om att se henne bli stucken. Det är ju dags för vaccin idag. Hoppas hon inte reagerar alltför kraftigt på vaccineringen och slipper feber.

4 kommentarer:

  1. Nej, tvärtom! Du är ju en bra mor som later far och dotter göra saker ihop. Som later pappa ta ansvaret och inte bara göra skojiga lekar. Jag tycker du ska vara stolt över att ha valt en sadan man till din dotter istället! :-)

    Och hur gick det da? Alla "rätt" saklart? :-)

    SvaraRadera
  2. Camilla T: Bra pepp där Camilla! Så ska jag ju naturligtvis resonera.
    Ja, alla "rätt" fick hon och sprutorna fixade hon finfint. Nu återstår det att se om hon reagerar på dem ikväll/inatt. Än så länge är det frid och fröjd.

    SvaraRadera
  3. Jag håller med Camilla, så bra att de fick göra det ihop. Joakim tog också 1-års besöket själv och det gick galant. Första gången Molly inte fick feber efter vaccinering, hoppas Clara reagerar likadant. Kram

    SvaraRadera
  4. Maria: Tyvärr feber nu, men förhoppningsvis pigg imorgon igen :(
    Kram

    SvaraRadera