fredag 8 oktober 2010

Skodags

Dags att köpa nya skor till C.
Kunde inte motstå dessa små Uggs som inte är de mest funktionella barnskor man kan tänka sig men visst blir de väl fina "vagnåkarskor"!


Mer funktionella är dessa ljuvliga små stövlar. Svårt med storleken tycker jag. Expediten som hjälpte oss med stövlarna sa att just stövlar helst ska väljas åt det mindre hållet eftersom de är lite svårare att gå i. Vad vet jag... Köpte mindre variant, återstår att se hur de fungerar på fötterna sen.


Och sen blev det de här skorna som är ett mellanting. Fodrad varm sko som kan användas även om det är lite blött ute (med lite god vilja;)).


Slutligen köpte jag någon form av mockasiner att ha på kalla golv inomhus, men de visade sig vara totalt värdelösa och bara kasade av fötterna hela tiden. Nåja, man kan inte lyckas varje gång.

6 kommentarer:

  1. Finfina!
    Kan förstå det där med stövlarna. Fast Veras åker av ändå. I storlek 19 vilket var de minsta stövlar vi hittade.
    Annars har hon just nu ett par basketkängor med kardborreband. Men de måste bytas ut till mer gåvänliga och så småningom lite varmare skor. Än har vi 15-20 grader här så ingen brådska. MEN. Här finns bara fula och dyra skor. När vi tycker Pax och Kavat är dyra, är det vad de billigare "riktiga" barnskorna kostar här.
    Så vi väntar till vi kommer hem med att handla. Om vi inte skulle springa på några jättebra. Men än så länge inget ens i närheten av dina finisar!
    Vilken storlek drar Clara?

    SvaraRadera
  2. Mikaela: Visst var de fina:) Får se hur det går med stövlarna.
    Hjälp, jag som tycker Pax- och Kavatpriserna är helt överdrivna. Förstår att det känns bättre att handla när ni kommer hem då. Särskilt om det ändå inte är så kallt hos er ännu.
    Clara är en riktig "storfoting" trots att hon inte är så lång. Vet inte var det kommer ifrån. Stl 21 har hon fast stövlarna köpte jag i stl 20.

    SvaraRadera
  3. Jättefina!
    Här har vi också skoproblem. Clara har storlek 18 och alla skor med rejäl sula (dvs inte tygsula som bara kan användas inomhus och knappt det) tycks börja vid stl 20. Det får bli väldigt tjocka strumpor i vinter... ;-)
    Allra finaste stövlarna hittade jag på Benetton. Mockastövlar med fransar som var ursöta! För sisådär en tusenlapp - i två storlekar för stora. Men åhhh, så fina de var! Får leta vidare.

    SvaraRadera
  4. Camilla: Ja, det verkar vara svårt att hitta bra skor som är mindre än 20.
    De där stövlarna låter också fina, men tusen kronor för något som inte ens passar än är nog lite väl bra.

    SvaraRadera
  5. Exakt det problemet Camilla och Clara har, har vi med. Finns få vettiga skor i så små storlekar...

    SvaraRadera
  6. Mikaela: Bigfoot och jag har det bra med andra ord;)

    SvaraRadera