fredag 15 oktober 2010

Lipstick Jungle

Någon som såg den serien när den gick för ett tag sedan? Jag tyckte verkligen att den var bra, men var kanske den enda tittaren serien hade för sändningstiderna blev sämre och sämre och till slut så dåliga att inte ens jag kunde komma ihåg när det gick. Nu har jag köpt boken istället. Skriven av Candace Bushnell som är författaren bakom "Sex and the City". Lättsmält läsning som kan vara skön att koppla av med när C sover. Som nu.

3 kommentarer:

  1. Låter som ett bra boktips! Jag insåg härom kvällen att jag inte läst en bok på evigheter (sedan flytten kanske?), så nu ska jag gräva lite i bokhyllan och se om jag hittar något oläst. Eller beställa Lipstick Jungle kanske.

    SvaraRadera
  2. Camilla: Samma här. Jag läste mycket för ett tag sedan men insåg plötsligt att jag faktiskt inte läst någon bok alls på ett tag. Den här boken faller högst sannolikt under kategorin "chicklit" och det kan ju vara trevligt ibland.

    SvaraRadera
  3. Jag tittade! Iofs laddade jag hem serien och sträcksåg, men jag gillade också. Kanske får bli en bok för mig med. Lättläst är befriande ibland.

    SvaraRadera