fredag 15 januari 2010

Projekt Sömn

Projekt Sömn har inte kommit så långt än men arbetar på bred front. Vi är fortfarande på smakportionsstadiet gällande gröten och kanske, kanske blir hennes mage lite "tjorvig"... Vi provar ändå lite till.
Igår kväll testade vi en ny strategi för att få henne i säng tidigare. Hon brukar sova en sväng, typ 45-60 minuter vid 19-tiden och är sedan vaken till 22-22.30. Igår höll vi henne vaken över den där sista tuppluren och hon somnade strax innan 21 istället. Dessvärre vaknade hon igen efter en timme. Skrek då från och till under en timme utan att något hjälpte... Hon var så trött, så trött. Men, när hon väl somnade om igen sen vid 22.45 så sov hon lugnare än vanligt. Åt två gånger kl 2 och 6. Inga "nappstopp" eller något annat stök. Jag fick sova ganska sammanhängande och vi sov till kl 10 imorse. Så himla skönt!!!
Nu sover hon första gången idag och klockan är 13. Får se hur länge hon sover för vi ska iväg och inhandla spjälskydd och täcke till spjälsängen. Hon ser ut att ligga väldigt trångt i sin babysäng nu och kanske det bidrar till nattstöket, vi får se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar