onsdag 27 januari 2010

Projekt Sömn

Vi har råkat ut för ett bakslag. Clara gillar inte längre gröten. Den tidigare så omtyckta gröten gör nu att hon grinar illa och klöks. Mycket illa eftersom innehållet i vällingen är detsamma förutom vetemjölet... Jag som så sett fram emot den här vällingstarten. Hoppas verkligen att vi kan skylla på dagsformen och att hon imorgon suktar efter gröt igen så att Projekt Sömn kan fortsätta enligt plan.

2 kommentarer:

  1. Usch ja, det här med maten är ett mysterium...

    Vi har fått sluta med vällingen då Molly har kräkts och bajsat enormt mycket de senaste dagarna. BVC gav oss rådet att byta ut vällingen mot ersättning ett par dagar och vips så var hon som "vanligt" igen. Trist då vi tänkte att hon blir mer mätt på vällingen, men där verkar vi ha fel. Till nattmålet igår så fick hon 135ml ersättning och lite bröstmjölk efteråt och hon sov som sagt hela natten!!! Hoppas det blir likadant även inatt;)

    Gröt äter hon dock fortfarande, men inte heller hon är så intresserad av det så hon får nog bara i sig ett par maskedar/gång. Men små, små steg måste väl till slut bli stora också hoppas jag!!

    LYCKA TILL!! Kramar

    SvaraRadera
  2. Maria: Oj, så jobbigt ni haft det. Hoppas också att ni fått till det så Molly sover även hela denna natten. Kram s

    SvaraRadera