onsdag 12 maj 2010

Värsta, bästa bollen!

Riktigt skitväder idag. Regn, rusk, blåst, blixtar och åska. Om jag varit ledig och utan Clara hade detta varit en dag att stanna i sängen eller åtminstone enbart inomhus. Vi har däremot trotsat vädret och varit både i Malmö och på lunch hos Claras mormor och morfar i Lund. Där fick Clara värsta, bästa bollen! Lyriskt klämmer, kastar, dribblar och jagar hon efter denna boll. Om man ska tro hennes far så är hennes intresse för bollar ett tydligt tecken på att hon kommer att få bra bollsinne ;) När han såg henne med en boll första gången sa han med sin erfarenhet från Claras syskon nämligen. "Det syns tydligt redan när de är såhär små. Antingen älskar man bollen eller gör man det inte".
Vi får väl se...

3 kommentarer:

  1. Tur då, för Veras pappas skull, att hon också älskar bollar. Om Anders teori nu stämmer. Och han borde ju veta. Vis av tidigare erfarenhet, som sagt. Synd bara att det är innebandybollarna hon fastnat för... Vet inte om jag ser en karriär som kvinnligt innebandyproffs som en framtid... :)
    Trevlig låååååååånghelg!

    SvaraRadera
  2. Ja, vi får väl se vad det blir för bollsport de ska bli proffs inom;)
    Trevlig helg på er med! Tråkigt nog arbetar Anders både fredag och lördag:(

    SvaraRadera
  3. Klart hon gillar bollar, hon är ju en smart tjej:).

    Molly är också bollfantast, tyvärr har hon fått en massa som rullar ordentligt så vi har bollar på alla möjliga konstiga ställen nu...

    Trevlig helg i rusket!! Kram

    SvaraRadera