Lovade Mikaela det mycket komplicerade (;)) receptet på fruktris med kokosmjölk som jag gjorde till C häromdagen.
1 dl rundkornigt ris, gärna avorioris
2 dl vatten
1 dl kokosmjölk
1 frukt (ex äpple, päron, nektarin, plommon)
1/2 tsk kanel
Koka riset i vattnet ca 15 min tills det är nästan färdigt.
Häll i kokosmjölken, rör om så att riset blir krämigt. Riv i vald frukt och blanda. Koka ihop ca 5 minuter.
Krydda med kanelen och låt svalna.
Jag klantade som vanligt och lät kanelen koka med vilket gjorde den lite väl "kanelstark" så tillsätt inte förrän det kokat klart...
C gillade det bäst när det var ljummet.
måndag 7 juni 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Det ska jag testa! Clara är just nu i en period då bara välling, gröt, bröd och banan är intressant. Allt annat ratas.
SvaraRaderaÅh tackar! Det ska testas! Låter gott ju!
SvaraRadera