lördag 13 februari 2010

Leksaker i sängen?

Det har gått troll i att Clara ska sova i sin egen säng. Hon blir så himla arg. I ett försök att avtraumatisera sängen som sovplats tycker jag då att vi kan ha en leksak hängande på sängkanten. Vi har lite olika åsikter om det där, att leka i sängen. Nu har jag gjort det i vilket fall och vi får väl se hur det går. Vad tror ni och hur har ni gjort?

2 kommentarer:

  1. För Vera funkar inte riktigt leksaker, hon leker istället för sover då. Vi har en musiknalle hängande i sängen, men den sitter i fotändan och när hon är i sängen och inte ska sova, lägger jag henne åt det hållet. På så sätt ser hon mig i köket också, vilket hon inte gör om hon har huvudet åt andra hållet.
    Däremot har vi ju också testat det där med att få till en snutte genom att ha den i BH:n... det har inte gått. Men... i torsdags då vi fick Vera i egen säng för första gången på 2 månader tog jag faktiskt av mig en gammal kofta jag sovit i hela den här tiden (låter äckligt hör jag nu, sova i samma kofta i 2 månader, men den har jag haft ovanpå amningstishan jag bytt frekvent. Och anledningen till koftan är för att jag haft täcket vid midjan eftersom Vera legat bredvid mig och jag är så himla frusen av mig) och la över henne. Hon tog den i händerna, borrade in ansiktet i den, fortfarande gråtandes, men... hon somnade ganska direkt efter det! Så nu är den koftan hennes! Den var gammal och trasig så jag klippte av ärmarna, sydde ihop hålen, tog av knapparna och vips var där något som liknade en filt istället.
    Hoppas denna natt varit bra för er!
    Kram m.

    SvaraRadera
  2. Ett klädesplagg kanske är bättre. Tack för tipset! Denna natten har hon åtminstone sovit i sin egen säng och även om hon vaknat flera gånger så har hon somnat om av sig själv. Hade jag sovit hårdare så hade jag nog inte ens behövt vakna mer än för matning vid 04. Kram

    SvaraRadera