torsdag 18 februari 2010

Ögonfransar

Jag tycker det är så fint med långa ögonfransar och är ständigt på jakt efter mirakelmascaran. Har nu hittat en annan grej, Neulash heter det. Det är någon typ av substans man sätter på som en eyeliner 1g/dygn under ett antal veckor. Det verkar ju faktiskt funka men jag är lite skraj för sånt här egentligen. Vad kan det få för konsekvenser på lång sikt? Vågar väl inte prova när jag ammar heller. Någon som hört talas om det eller testat?

4 kommentarer:

  1. Jag vill också ha längre ögonfransar! Orättvist nog är jag den i familjen som har kortast. Axel leder med svepande långa, och tjocka (!) fransar och Clara och Marco är hack i häl. Själv ligger jag hästlängder efter, så hittar du en mirakelkur vill jag också testa! :-)

    SvaraRadera
  2. Om jag beslutar mig för att våga så får jag lägga upp före och efterbilder på bloggen så ni får se själva. Eller så provar du först och jag tar efter! Det var ju ett bättre förslag;)

    SvaraRadera
  3. Jag letar också alltid efter den perfekta mascaran så provar du Neulash så måste du lägga upp före och efter bilder!!

    SvaraRadera
  4. Maria: Jag kan tipsa om Estee Lauders' Projectionist. Den har jag använt ett tag och är ganska nöjd med. Men fransar kan aldrig bli för långa;)

    SvaraRadera