måndag 8 mars 2010

Destination?

Jag gav Anders en resa i julklapp. Destination inte bestämd. Tanken var att det skulle bli under våren, i slutet av April men jag tror vi kommit fram till att utbudet blir alltför begränsat då om man inte vill resa för långt bort. Nu lutar det istället åt en höstresa. Om det nu är höst i September. Jag funderar på Mallorca som ju ska ha fått sig ett uppsving och tydligen är lite hett igen. Kanske får leta upp något schysst ställe där vi kan ta det lugnt och bara njuta av att vara. Värme, bad, mat, vin och vila. Längtar.

4 kommentarer:

  1. Vi har också gjort sådär - gett varandra resor och upplevelser i present och julklapp. Som sedan skjutits på framtiden. Så för tillfället har vi följande att inkassera: En helg på Ishotellet i Jukkasjärvi, en luftballongflygning, en resa till Kroatien och en spa-weekend i Bayern. Det kom liksom graviditeter och små bebisar emellan. ;-)

    SvaraRadera
  2. Härlig anledning att det inte blivit av i och för sig. Får se om vi lyckas genomföra det;)

    SvaraRadera
  3. Vi var på Mallorca förra våren, då jag var gravid. Bodde i Palma som ju av många kallas "Lilla Barcelona". Mysig stad, härliga små utflykter med bil, bra restauranger, ok shopping och fina promenader längs med marinan. Rekommenderas varmt. Kan dock inte säga hur det är med barn...

    SvaraRadera
  4. Mikaela: Tack, restips uppskattas alltid!

    SvaraRadera